fbpx

Companie

weinor GmBH & Co. KG

Companie germană cu experiență de peste 50 de ani în domeniu, reușește producție prin două fabrici să acopere exigențele clienților și partenerilor premium din întreaga lume. Prin reprezentanțe și distribuții locale oferă soluții pentru închideri terase și protecții solare. Produsele weinor sunt rezultatul multor ani de inovații, testări și sunt la un nivel superior de calitate. Procesul de producție este complet automatizat, toate produsele sunt unicate și personalizate după nevoile clienților. Folosește resurse, subansambluri și forță de muncă autohtonă cu precizie ce poartă marca “Made in Germany”. Este câștigătorul a nenumărate premii pentru design, inovații și funcționalitate, mai nou pentru sustenabilitate.

weinor GmbH & Co. KG
Matthias-Brüggen-Straße 110
50829 Köln – Ossendorf (Germania)

masteras® - terase premium+ prin KonZOL studio - reprezentanța oficială

KonZOL studio este partener și reprezentața directă a unor soluții premium pentru terase închise de sticlă, pergole bioclimatice și smart home.
Din 2019 deține titlul de reprezentanță, distribuitor și montator oficial weinor în România, cu birou central de proiectare și prezentare în Cluj. Are acoperire națională cu lucrări executate, parteneri și clienți în toată țara.
Cu experiență de peste 15 ani în domeniul proiectării și execuției realizează lucrări cu propria echipă pornind încă din faza de proiectare, autorizare, comandă directă de fabricație până la montare și execuție.

KonZOL studio SRL
str. Vasile Lupu nr. 54
400423 Cluj Napoca

EU-VAT: RO18897112
J12/2609/2006

info@weinorpartner.ro
+40 364 888 111
+40 754 059 740

Structuri terase cu acoperiș sticlă:

Structura de aluminiu pentru terase inchise de sticlaTerrazza Pure
Stilul minimalist prinde viață la weinor! Noua structură de aluminiu pentru terase acoperite cu sticlă este câștigătorul competiției German Design Award 2019. Bucurați-vă de protecția terasei dumnevoastră în stil cubist!

Terrazza Sempra

Varianta minimalistă a Terrazza Originale, noua structură Sempra devine sistmul atemporal cu linii, fețe și muchii clar definite, oferind protecție fiabilă fără compromisuri.

Terrazza Originale

Prima structură weinor, veteranul sistemelor moderne pentru acoperirea teraselor este în producție deja de 20 de ani, oferind protecție pentru clienți exigenți, dar și bază de inspirație pentru dezvoltarea noilor concepte structurale ale fabricii.

Închideri terase cu sticlă - sisteme premium
error: Conținut protejat!