fbpx

Configurator 3D

Configurator weinor 3D Designer V2.0

Ușor de utilizat. Puternic. Gratuit. Offline. Compatibil cu toate dispozitivele.

Descarcă-l și configurează-ți terasa acum!

weinor 3D Designer este un instrument excelent pentru a vă ajuta să vedeți toate opțiunile de acoperiș sau accesorii compatibile. Fațada casei și terasa pot fi, simulate pentru a se potrivi cu casa voastră. Acest lucru vă permite să examinați rapid ce impact va avea sistemul de protecție solară și a intemperiilor asupra casei dumneavoastră.

Aplicația weinor poată să vă însoțească oriunde vă duceți ca să-i arătați și prietenilor, de exemplu, cum va arăta terasa dvs. de vis fără a fi nevoie să fiți conectați online.

Aplicația este mereu actualizată: imediat ce vor apărea noi versiuni, acestea vor fi afișate automat.

Programul funcționează pe toate platformele PC, mac, iPad și android

Programul este disponibil pentru următoarele platforme:

iPad

Necesită iPadOS 12.0 sau mai nou.

tablete Android

Necesită Android 9.0 sau mai nou.

windows PC

Necesită windows 64 biți.

Mac

Necesită Intel 64-bit / Apple Silicon.

KonZOL studio - reprezentanța oficială

KonZOL studio este partener și reprezentața directă a unor soluții premium pentru terase închise de sticlă, pergole bioclimatice și smart home.
Din 2019 deține titlul de reprezentanță, distribuitor și montator oficial weinor în România, cu birou central de proiectare și prezentare în Cluj. Are acoperire națională cu lucrări executate, parteneri și clienți în totă țara.
Cu experiență de peste 15 ani în domeniul proiectării și execuției realizează lucrări cu propria echipă pornind încă din faza de proiectare, autorizare, comandă directă de fabricație până la montare și execuție.

KonZOL studio SRL
str. Vasile Lupu nr. 54
400423 Cluj Napoca

EU-VAT: RO18897112
J12/2609/2006

info@weinorpartner.ro
+40 364 888 111
+40 754 059 740

Structuri terase cu acoperiș sticlă:

Structura de aluminiu pentru terase inchise de sticlaTerrazza Pure
Stilul minimalist prinde viață la weinor! Noua structură de aluminiu pentru terase acoperite cu sticlă este câștigătorul competiției German Design Award 2019. Bucurați-vă de protecția terasei dumnevoastră în stil cubist!

Terrazza Sempra

Varianta minimalistă a Terrazza Originale, noua structură Sempra devine sistmul atemporal cu linii, fețe și muchii clar definite, oferind protecție fiabilă fără compromisuri.

Terrazza Originale

Prima structură weinor, veteranul sistemelor moderne pentru acoperirea teraselor este în producție deja de 20 de ani, oferind protecție pentru clienți exigenți, dar și bază de inspirație pentru dezvoltarea noilor concepte structurale ale fabricii.

Închideri terase cu sticlă - sisteme premium