fbpx

Embrace the outdoors

EMBRACE THE OUTDOORS.
ÎN SFÂRȘIT AI TIMP PENTRU TINE DIN DOU.

Inspiră viață în grădina ta!

Cu numeroasele opțiuni de design oferite pentru parasolarele noastre, acoperișurile de sticlă și Glasoasen® se transformă în mult mai mult decât o simplă terasă. Creează-ți un loc intim de relaxare, sau un loc unde petreci împreună cu prietenii și familia.

Poți compune designul pentru curtea ta cu produsele noastre, astfel încât rezultatul să fie sinonim cu momentele de bucurie din viața ta. Lasă-ne să te inspirăm. Fă din spațiul tău exterior noul centru al vieții tale, acum.

Îndeplinirea visurilor tale foarte personale, extrem de individuale, de a trăi în aer liber este aspirația noastră de zi cu zi. Vă oferim opțiuni de design modular cu o mulțime de materiale, culori și texturi. Ele combină estetica și funcționalitatea pentru o protecție perfectă împotriva soarelui și a intemperiilor, nu doar modelând arhitectura, ci și bunăstarea în spațiul tău exterior prețios.

Indiferent de opțiunea care vă face bătăile inimii mai rapide: este întotdeauna adevărat că veți găsi la weinor produse de cea mai bună calitate Made in Germany cu design inovator, care sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră. Numeroasele premii pentru calitate, design și durabilitate pe care le-am acordat pentru produsele noastre vorbesc de la sine.

Materiale textile de vis – durabile și uluitor de frumoase!
Ți-ar plăcea să te simți cu adevărat în largul tău sub copertina ta, să te relaxezi și să visezi cu ochii deschiși? Dacă da, textilul de marchiză de la weinor este perfectă pentru tine. Selecția noastră mare materiale de înaltă calitate și uluitor de frumoase oferă grădinii dumneavoastră o atmosferă familiară.

Țesăturile rafinate din colecția noastră „my collections 2” captivează prin efecte de țesut incitante, noi, colorări de ultimă generație, texturi durabile, precum și 12 modele exclusive – pentru viața modernă în aer liber sau stilul clasic de casă. Indiferent dacă alegi materiale textile din PET reciclat – sustenabil, culori atemporale sau tendințe creative – colecția noastră din trei game va fi potrivită pentru stilul tău individual de viață.

 

Mai multă protecție sub acoperiș

Parasolar sub acoperisul de sticla
Terasa acoperita
Parasolare acoperis weinor
inchidere terase cu sticla

Mai multă lumină cu Glasoase®

inchidere terase cu sticla
inchidere terase cu sticla
Protectie completa terase

Ușor de utilizat. Puternic. Gratuit. Offline. Compatibil cu toate dispozitivele.

Descarcă-l și configurează-ți terasa acum!

KonZOL studio - reprezentanța oficială

KonZOL studio este partener și reprezentața directă a unor soluții premium pentru terase închise de sticlă, pergole bioclimatice și smart home.
Din 2019 deține titlul de reprezentanță, distribuitor și montator oficial weinor în România, cu birou central de proiectare și prezentare în Cluj. Are acoperire națională cu lucrări executate, parteneri și clienți în totă țara.
Cu experiență de peste 15 ani în domeniul proiectării și execuției realizează lucrări cu propria echipă pornind încă din faza de proiectare, autorizare, comandă directă de fabricație până la montare și execuție.

KonZOL studio SRL
str. Vasile Lupu nr. 54
400423 Cluj Napoca

EU-VAT: RO18897112
J12/2609/2006

info@weinorpartner.ro
+40 364 888 111
+40 754 059 740

Structuri terase cu acoperiș sticlă:

Structura de aluminiu pentru terase inchise de sticlaTerrazza Pure
Stilul minimalist prinde viață la weinor! Noua structură de aluminiu pentru terase acoperite cu sticlă este câștigătorul competiției German Design Award 2019. Bucurați-vă de protecția terasei dumnevoastră în stil cubist!

Terrazza Sempra

Varianta minimalistă a Terrazza Originale, noua structură Sempra devine sistmul atemporal cu linii, fețe și muchii clar definite, oferind protecție fiabilă fără compromisuri.

Terrazza Originale

Prima structură weinor, veteranul sistemelor moderne pentru acoperirea teraselor este în producție deja de 20 de ani, oferind protecție pentru clienți exigenți, dar și bază de inspirație pentru dezvoltarea noilor concepte structurale ale fabricii.

Închideri terase cu sticlă - sisteme premium
error: Conținut protejat!