fbpx

modern basics

noua colecție de materiale textile premium din 85% PET reciclat

weinor + Parà TEMPOTEST = sustenabilitate

colecție de 16 culori unice

Materiale textile frumoase pentru copertine în texturi moderne și culori de ultimă generație: acesta este elementul de bază modern basics blue®, noua colecție de textile pentru copertine de la weinor. Deoarece suntem conștienți de responsabilitatea noastră, am produs aceste țesături în mod durabil cu 85% PET reciclat - desigur, în calitatea noastră obișnuită de primă clasă.

premiat în 2021

Produs cu 85% PET reciclat - încercat și testat, calitate certificată colecția modern basics blue® constă din Tempotest® Starlight® blue, o țesătură de protecție solară certificată conform Standardului Global Reciclat (GRS) realizată cu PET reciclat 85% - pentru un echilibru ecologic mai bun în ceea ce privește apa, energia și CO₂.

85% PET reciclat

Sustenabilitatea contează! Cu fiecare textil de copertină vândută din colecția de modern basics blue®, deșeul de plastic este reintrodus în circuit și este refolosit la o utilizare nouă, de calitate superioară. Convinge-te singur!

Structuri terase cu acoperiș sticlă:

Structura de aluminiu pentru terase inchise de sticlaTerrazza Pure
Stilul minimalist prinde viață la weinor! Noua structură de aluminiu pentru terase acoperite cu sticlă este câștigătorul competiției German Design Award 2019. Bucurați-vă de protecția terasei dumnevoastră în stil cubist!

Terrazza Sempra

Varianta minimalistă a Terrazza Originale, noua structură Sempra devine sistmul atemporal cu linii, fețe și muchii clar definite, oferind protecție fiabilă fără compromisuri.

Terrazza Originale

Prima structură weinor, veteranul sistemelor moderne pentru acoperirea teraselor este în producție deja de 20 de ani, oferind protecție pentru clienți exigenți, dar și bază de inspirație pentru dezvoltarea noilor concepte structurale ale fabricii.

Închideri terase cu sticlă - sisteme premium
error: Conținut protejat!